Defunció de l’Angelina Blasi

Us comuniquem la defunció de l’Angelina Blasi, sòcia de la SCG i germana bessona de la Isabel Blasi, habituals de les sortides de la SCG i justament de l’última que vàrem fer Els Vilars el proppassat mes d’octubre.  L’Angelina era una persona, com tots recordareu, bona caminadora, alegre i vital. La trobarem a faltar.

Descansi en pau

4 Comentaris a Defunció de l’Angelina Blasi

  • Descansa en pau, Angelina. Els qui hem tingut la sort de conèixer-te no oblidarem mai la teva vitalitat.

  • Tot i el poc que la vaig conèixer, sempre l’havia vist amb un somriure al rostre a totes les sortides, i hi demostrava un positivisme envejable. Sens dubte m’ha sobtat, i la trobaré a faltar.
    Que el camí et sigui lleu, Angelina.
    D.E.P.

     

  • L’Angelina era una persona entranyable, que es feia estimar amb la seva alegria i caràcter pacífic. Crec que mai posava pegues a les petites incomoditats o possibles disfuncions de les sortides de la Societat, però si mai ho va fer seria d’una manera que feia més riure que altra cosa. Crec que tots els que la vam tractar una mica ens quedem amb un dolç record de la seva companyia. La trobarem a faltar. Tots t’estimem, Angelina!

  • Avui m’han comunicat aquesta trista notícia i m’he quedat de pedra. Havia coincidit amb ella i la seva germana en les sortides de la SCG i m’agradava veure-les sempre una al costat de l’altra fent-se companyia, parlant, somrient… Se la veia una persona feliç. Angelina, una abraçada allà on siguis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS