Viatjar és cultura, el bloc per gaudir de la natura i alguna cosa més

Publicat per Gregori Ramon

ITINERARIS:  CAMPRODON I MOLLÓ       UN DIA AL LLUÇANÉS      LLANÇÀ-COLERA       MERCAT DE PAGÉS A  LA COLÒNIA GÜELL       PALOUET I BUSA       30 HORES AL CONFLENT        SAVASSONA I CASSERRES        SANT PERE DE RODES I EL CAP DE CREUS              L’ALBERA:REQUESENS-LA JONQUERA      EL PRIORAT-SIURANA      EL MONT-BESALÚ-SANT ANIOL      MONTGRONY-GORGS DE LA CABANA  LA GARRIGA-CINGLES DE BERTÍ    TAVERTET-RUPIT       L A GREVOLOSA-CABRERA     PRADES-LA BALTASANA-POBLET     CAPAFONTS-ELS MOTLLATS      LLANÇÀ-PORT DE LA SELVA      OLÈRDOLA-VILAFRANCA      ELS CINGLES D’AIATS    LA TALAIA DEL MONTMELL    TINES DEL TOSQUES-MURA       DUES JORNADES AL ROSSELLÓ         EL CAP NORFEU I ROSES      LA BAIXA SEGARRA I SANTA COLOMA DE QUERALT

Llança – Colera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS