Els geògrafs fan coses

El butlletí digital SENDÈRIA (paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o també “posar seny – senderi a la gestió dels camins”) és l’altaveu de la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran.

El noticiari, que es publica mensualment, és fruit de la col·laboració entre l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran i el Servei d’Actuacions de Muntanya del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El número 56 té dues col·laboracions de geògrafs, la primera d’en Josep Coma professor del Departament de Geografia de la UB, alcalde de Molló i president del Parc Natural de la Capçalera del Ter i Freser patrocinant el Camí de Retirada que uneix Molló i Prats de Molló al Vallespir. La segona entrada, “Una pedalada amb.. Xavier Campillo”, fa una breu ressenya del viatge de Barcelona a l’Alguer  amb bicicleta i alforges.

De Molló a Prats de Molló

Camí de Retirada

Barcelona l’Alguer amb bicicleta

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS