Convocatòria de la 8a edició del premi anual “Maria Antònia Figuerola”

La Fundació Pedagògica EL BROT convoca la 8a edició del premi anual Maria Antònia Figuerola de treballs de recerca  històricogeogràfics amb aplicació didàctica per alumnes de primària, secundària i batxillerat”, que té per objectiu impulsar iniciatives que aprofundeixin en el coneixement històric i geogràfic de Catalunya, motivar als alumnes d’estudis universitaris relacionats amb història, geografia i pedagogia a participar en experiències de recerca amb aplicació dins la pràctica educativa i obtenir propostes pedagògiques per millorar la qualitat de la didàctica de l’ensenyament de la història i geografia de Catalunya.

El termini de lliurament de treballs és el 27 de març del 2020. I la dotació econòmica del Premi en aquesta vuitena edició és de 1.500 euros, pel primer premi i en absència d’aquest, l’accèssit de 500 euros i el compromís, per part de la Fundació, de la difusió del treball.

Per a qualsevol dubte o aclariment poden posar-se en contacte amb 93 477 11 95 o bé per correu electrònic a premimafiguerola@elbrot.es

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS