Macrostrat (plataforma d’agregació i distribució de dades geològiques) i Mapa litològic mundial de la Universitat d’Hamburg

Macrostrat és una plataforma d’agregació i distribució de dades geològiques rellevants per a la distribució espacial i temporal de roques sedimentàries, ígnies i metamòrfiques, així com dades extretes d’aquestes. Està vinculat a la biblioteca digital i al sistema de lectura de màquines GeoDeepDive i pretén convertir-se en un recurs comunitari per a l’addició, l’edició i la distribució de noves dades estratigràfiques, litològiques, ambientals i econòmiques. Les aplicacions interactives basades en Macrostrat estan dissenyades amb finalitats educatives i de recerca.

 

Accés a Macrostrat

Vista general

Detall: Montserrat

 


Mapa litològic mundial v.1.0 (versió beta). Universitat d’Hamburg 

 

Enllaç

Enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS