Mor als 95 anys el Dr. Joan Vilà i Valentí

Davant la mort de l’antic professor i delegat de l’IEC a la SCG, només ens resta que dedicar-li un intens record, i esperar que les circumstàncies ens permetin retre-li un merescut homenatge.

In memoriam:

Entrevista a Joan Vilà i Valentí, catedràtic emèrit de Geografia de la Universitat de Barcelona, a càrrec de Javier Martín Vide, catedràtic de Climatologia de la UB i deixeble del Dr. Joan Vilà i Valentí. Durant la conversa el professor Vilà disserta sobre diversos aspectes de la seva vida professional i docent, en què destaquen els estudis sobre geografia, contemplada des de diversos àmbits. L’entrevista té lloc a l’Edific Històric de la UB, el 17 de maig de 2012

 

Treballs de la Societat Catalana de Geografia, núm. 83, juny 2017, p. 223-234

 

Aportacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS