Referencial Topogràfic Territorial de Catalunya

El Referencial Topogràfic Territorial de Catalunya constitueix la base topogràfica de referència amb cobertura total del territori de Catalunya. Inclou informació relativa a les següents capes: relleu, hidrografia, vitalitat i altres xarxes de transports; edificis, construccions i instal·lacions; cobertes de sòl i noms geogràfics. L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya és l’entitat responsable de la generació i manteniment d’aquest conjunt d’informació geogràfica.

Per tal de facilitar el seu ús als usuaris GIS, l’ICGC posa a la seva disposició una extracció en format GeoPackage. En aquesta extracció s’agrupen els diferents elements en un model de capes amb atributs simplificats. L’arxiu GeoPackage inclou taules amb metadades i descripció dels diferents valors dels atributs, així com una proposta de simbolització interpretable des del programari QGIS.

 

Accés al Referencial Topogràfic


 

Exemple: Geopackage _ QGIS


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ARXIUS